Επιστροφή προϊόντων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού.

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας.

T. 2684770848

K. 6934784735

E-mail: info@autolube.gr

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί.Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα με το έγγραφο που το συνόδευε (Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο). Στην περίπτωση αυτή η επιβαρύνση θα είναι το κόστος επιστροφής των προϊόντων με την ίδια εταιρεία διανομής που παραλάβατε. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή. Tο autolube.gr υποχρεούται να επιστρέψει τα καταβληθέντα από τον καταναλωτή ποσά (Σημειώνουμε ότι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται) χωρίς επιβάρυνση και χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία το προϊόν επεστράφη στo autolube.gr.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του autolube.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή  διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ,αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Αηδόνι 48062 Καναλάκι Πρέβεζας  Υπόψη Κ.Κοντοδήμα Νικόλαου.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie