• Μόνο Online!
  • Νέο
KROON COOLANT SP 16 1LT

KROON COOLANT SP 16 1LT

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Renault SA: Renault,
Nissan (41-01-001/-S Type D)
Dacia
Το Coolant SP 16 είναι ένα κίτρινο φθορισμού,έτοιμο προς χρήση.
7,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

Το Coolant SP 16 είναι ένα κίτρινο φθορισμού, έτοιμο προς χρήση, Long Life ψυκτικό για χρήση σε ψυκτικά συστήματα επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών παράδοσης και φορτηγών φορτηγών των σημάτων Renault, Nissan και Dacia. Χρησιμοποιώντας ισχυρούς αναστολείς διάβρωσης, το Coolant SP 16 δεν επηρεάζεται ουσιαστικά από τη γήρανση, δίνοντάς του πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά ψυκτικά. Τα βέλτιστα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μόνο με πλήρωση 100%.

Το ψυκτικό υγρό SP 16 είναι ένα ανώτερο, έτοιμο προς χρήση ψυκτικό μακράς διαρκείας (προστασία από τον παγετό έως -38 ° C) που κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας πατενταρισμένη τεχνολογία χωρίς πυριτικό άλας βασισμένο σε πολυκαρβοξυλικά οξέα. Με αυτήν την τεχνολογία, το Coolant SP 16 παρέχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια προστασίας έναντι της διάβρωσης από το τυπικό αντιψυκτικό, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ευάλωτων εξαρτημάτων, όπως καλοριφέρ, αντλίες νερού και θερμοστάτη.

Ισχυροί αναστολείς διάβρωσης εμποδίζουν τη δημιουργία λάσπης και εναποθέσεων στο ψυγείο, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ψύξη, ακόμη και μακροπρόθεσμα. Το Coolant SP 16 παρέχει μέγιστη προστασία για όλα τα μεταλλικά και πλαστικά μέρη του κινητήρα και αποτρέπει την σπηλαίωση.

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
1 ΛΙΤΡΟ
ΨΥΚΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ
-38°C
Νέο προϊόν
Σχετικά Προϊόντα ( 4 other products in the same category )

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie