Όροι χρήσης

1.ΓΕΝΙΚΑ

Στο όνομα  διαδικτυακού χώρου AutoLube.gr λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση λιπαντικών και συναφών ειδών οχημάτων.Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται παρακάτω καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς την ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε απορία και αποσαφήνιση των παρακάτω όρων χρήσης το AutoLube.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εάν δεν ερωτηθεί από τον αγοραστή.

2.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων ορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση του σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διατιθέμενων προϊόντων. Η ανάρτηση πληροφοριών και τεχνικών χαρακτηριστικών στο AutoLube.gr γίνεται με κάθε επιφύλαξη και είναι σύμφωνη με τις εκάστοτε πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο κάθε κατασκευαστής για το προϊόν του.

3.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παρ’ ότι μπορεί να διαθέτει προϊόντα για μη ενήλικους, η αγορά τους πρέπει να εποπτεύεται από ενήλικο. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τo AutoLube.gr μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή ενός κηδεμόνα.

Σε περίπτωση ψευδών ή αλλοιωμένων στοιχείων δε φέρει καμία ευθύνη. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κρίνεται απαραίτητο να αναγνωστούν και να κατανοηθούν οι όροι χρήσης καθώς και να γίνει η αποδοχή τους. Μερική ή ολική ακύρωση ή και αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το AutoLube.gr με email: info@autolube.gr πριν την παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία διανομής. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας διανομής.

Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το AutoLube.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.Η αποστολή καθώς και η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε εργάσιμες ημέρες.

Έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό έως 48 ώρες μετά την καταχώρηση της παραγγελίας,πέρα της προθεσμίας των 48ωρών η παραγγελία θα ακυρώνεται χωρίς προειδοποίηση.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός της παραπάνω συνεργαζόμενης μας, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε τα έξοδα και των δυο τραπεζών για τη συναλλαγή.

Σε περίπτωση που δεν μας ενημερώσετε μέσω email για την κατάθεση των χρημάτων σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όποια καθυστέρηση τυχόν προκύψει.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την καταχώρηση σας, με σειρά προτεραιότητας ως προς την κατάταξη τους.

Λαμβάνεται ενημερωτικό email σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας κωδικό αποστολής κτλ στο email που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας .

Τα προϊόντα συσκευάζονται με τον καλύτερο τρόπο ώστε να τα παραλαμβάνετε σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει :

-Με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ :

Ενημέρωση από το κατάστημα ΕΛΤΑ για την προσέλευση σας και την πληρωμή του αντίτιμου καθώς και την παραλαβή των προϊόντων.

 Χρόνος παράδοσης από 2 έως και 5 εργάσιμες ημέρες. *

-Με ταχυμεταφορική ACS :

Με την παραλαβή των προϊόντων πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικης ACS.

Το κόστος αποστολής ή η δωρεάν αποστολή ισχύει για τις περιοχές εντός του δικτύου καταστημάτων ACS.Για περιοχές στις οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως δυσπρόσιτες από την ACS το κόστος αποστολής ή η δωρεάν αποστολή ισχύουν για παραλαβή από το πλησιέστερο κατάστημα της.

 Χρόνος παράδοσης από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες. *

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός στον εκάστοτε μεταφορέα και συμφώνα με τις υπηρεσίες που προσφέρει ,

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση παράδοσης που οφείλονται στον μεταφορέα.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή.

4.ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι αναρτημένες τιμές των προϊόντων στο AutoLube.gr βρίσκονται πάντα σε ευανάγνωστη θέση πλησίον του κάθε προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση όπως η εταιρεία κρίνει απαραίτητο. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.(24%) και είναι τιμές μετρητοίς.Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το AutoLube.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.Οι τιμές ισχύουν μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 5.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί.Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα με το έγγραφο που το συνόδευε (Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο). Στην περίπτωση αυτή, επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων με την ίδια εταιρεία διανομής που παραλάβατε. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή. Tο AutoLube.gr υποχρεούται να επιστρέψει τα καταβληθέντα από τον καταναλωτή ποσά (Σημειώνουμε ότι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται) χωρίς επιβάρυνση και χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία το προϊόν επεστράφη στo AutoLube.gr.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι Αηδόνι Δ.Δ Δήμος Πάργας Τ.Κ 48062  Υπόψη κ.Κοντοδήμα Νικόλαου.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του AutoLube.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε ,αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.

6.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας AutoLube.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

7.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα AutoLube.gr είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων,τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και νομιμοποίησης εγγραφής και χρήσης.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

-Ονοματεπώνυμο

-Διεύθυνση

-Αριθμός τηλεφώνου

-Διεύθυνση email

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη:

-Επωνυμία ,

-Επαγγελματική Δραστηριότητα,

-Α.Φ.Μ

Διασφαλίζουμε τα στοιχεία των κατόχων λογαριασμού από το να χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένους παράγοντες ή Ρομποτικούς Μηχανισμούς. Η πρόσβασή στον λογαριασμό πραγματοποιείται με τη χρήση μοναδικών και ατομικών κωδικών που μόνο ο κάτοχος γνωρίζει και αποτελεί την ταυτότητα του λογαριασμού. Ό συνδυασμός αυτός αποδεικνύει ότι η πρόσβαση στο λογαριασμό του κατόχου προέρχεται αποκλειστικά και μόνον από τον κάτοχο του λογαριασμού.
Η πρόσβαση σε όλες τις απομακρυσμένες υπηρεσίες πραγματοποιούνται με την εισαγωγή του e-mail και τον κωδικό του κατόχου κάθε φορά που εισέρχεται στις πληροφορίες του λογαριασμού του ή και για να πραγματοποιήσει συναλλαγή. Μην γνωστοποιήσετε την ταυτότητα πρόσβασης του λογαριασμού σε κανέναν. Αν πιστεύεται ότι ο κωδικός σας έχει μαθευτεί μπορείτε να τον αλλάξετε ανα πάσα στιγμή.

 8.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Δίκτυο δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο Συνδρομητής/ Χρήστης/Επισκέπτης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του autolube.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Τα περιεχόμενα του autolube.gr παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συναγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Το AutoLube.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συναγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Το AutoLube.gr δηλώνει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.Δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο Συνδρομητής /Χρήστης/Επισκέπτης και σε καμία περίπτωση το AutoLube.gr

Το AutoLube.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι συνδρομητές επισκέπτες / χρήστες του Δικτύου, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές. Το autolube.gr διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να ελέγχει, διορθώνει και να μη δημοσιεύει στις ιστοσελίδες του υλικό που του αποστέλλουν οι Συνδρομητές/Χρήστες/Επισκέπτες.

"Δεσμοί" (links) προς άλλα sites. Το AutoLube.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το Δίκτυο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. 

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση παράδοσης που οφείλονται στον μεταφορέα.

Δεν φέρουμε ουδεμία ευθηνή για την μη σωστή χρήση των προϊόντων για την οποία προορίζονται,καθώς και για τους κανόνες ασφαλείας κατά τη χρήση αυτών. Υπεύθυνος είναι ο αγοραστής-χρήστης αυτών.

Τα εμπορικά σήματα λογότυπα καθώς και διακριτικά γνωρίσματα των προϊόντων που βρίσκονται στο περιεχόμενο του ιστοχώρου AutoLube.gr ανήκουν στους εκάστοτε κατασκευαστές τους.Η εμφάνισή τους στον δικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

 Με εκτίμηση

AutoLube.gr

 

 

 

Πληροφορίες για την επίλυση διαφορών κατά το άρθρο 14 παρ. 1 του Κανονισμού για την Ηλεκτρονική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει στους καταναλωτές το δικαίωμα να επιλύουν τις ηλεκτρονικές διαφορές τους κατά το άρθρο 14 παρ. 1 του Κανονισμού για την Ηλεκτρονική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών σε μία από τις πλατφόρμες της. Η πλατφόρμα (http://ec.europa.eu/consumers/odr) χρησιμεύει ως τόπος προσφυγής των καταναλωτών για εξωδικαστικό διακανονισμό διαφορών που προκύπτουν από ηλεκτρονικές αγορές και συμβάσεις παροχής υπηρεσιών.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού
Συγκατάθεση cookie